De beveiligingsbedrijf Site

adverteerders inloggen
wachtwoord vergeten ?
beveiligingsbedrijf zoeken
plaatsnaam, postcode ed.

Beveiligingsbedrijf Gelderland

een beveiligingsbedrijf vindt je op werkgevraagd.nl

kaart

Regent Beveiligingen B.V.

Regent Beveiligingen levert en installeert beveiligingssystemen aan zowel bedrijven als particulieren. Ook het onderhoud neemt Regent Beveiligingen voor haar rekening en voor aansluiting op een meldkamer of opvolging door de beveiligingsdienst bent u bij Regent Beveiligingen aan het juiste adres. Uw adres voor: alarmsystemen (draadloos en bedraad voor alle risicoklassen), camerasystemen, toegangscontrole, meldkameraansluitingen, onderhoud en service.

BEESD
telnr : 030-6081878


S&B Security

Met S&B Security kunt u veel ongewenste situaties voorkomen en kunnen de werkzaamheden hun normale voortgang behouden. De exacte invulling is afhankelijk van de arde van uw onderneming. Met de flexibele oplossingen van S&B Security is een naadlose aansluiting op uw specifieke wensen en eisen gegarandeerd.
De diensten van S&B Security zijn toepasbaar bij alle soorten organisaties, waaronder zorginstelingen, bedrijven, scholen, en bij zowel grootschalige als juist kleine projecten. Hieronder vindt u enkele specificaties van verschillende diensten van S&B Security
* Horecabeveiliging
* Evenementenbeveiliging
* Objectbeveiliging
* Overige diensten
Apeldoorn
telnr : 0618372058


Copyright©2004-2012werkgevraagd.nl een initiatief van hocmedia.nl